MantisBT

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0000025Soldat Dedicated ServerGeneralpublic2011-09-15 17:492011-09-22 02:20
ReporterKennieh 
Assigned ToShoozza 
PrioritynormalSeveritytrivialReproducibilityalways
StatusresolvedResolutionfixed 
PlatformOSLinuxOS Version
Product Version2.7.0 
Target VersionFixed in Version2.7.1 
Summary0000025: Certain special characters do not display correctly in certain servers
DescriptionApparently there is a bug which makes umlauts (üåäö and the like), as well as possibly other special characters (which I do not have access to directly) display as questionmarks (????) in game.
Steps To ReproduceGoto LRS servers (only ones I know of with this problem)
Type umlauts
Additional InformationIt's been around since forever. Or rather, whenever soldat started accepting umlauts, I remember it working for a few hours, before LRS did a reset or something like that. Hasn't worked since then.

Leo made me report this.
TagsNo tags attached.
Attached Files

- Relationships

-  Notes
There are no notes attached to this issue.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2011-09-15 17:49 Kennieh New Issue
2011-09-18 14:39 Shoozza Status new => confirmed
2011-09-22 02:20 Shoozza Status confirmed => resolved
2011-09-22 02:20 Shoozza Fixed in Version => 2.7.1
2011-09-22 02:20 Shoozza Resolution open => fixed
2011-09-22 02:20 Shoozza Assigned To => Shoozza


Copyright © 2000 - 2019 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker